Monica Bellucci este de ani buni văzută drept un etalon al frumuseții. Totuși, recent, aceasta a fost surprinsă de către paparazzi, în Milano, și se pare că timpul nu o cruță nici măcar pe ea, cea care este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. 

Viața Monicăi este o călătorie continuă, aceasta mai mereu se află prin diverse puncte ale globului. De data aceasta, vedeta a fost surprinsă în timp ce își părăsea apartamentul din Roma pentru a se îndrepta, din nou, spre aeroport.

Și de data aceasta, Monica a optat pentru un costum negru, care printre altele este una dintre culorile ei preferate. Doar că, în poze, aceasta pare a avea un aspect mai îmbătrânit decât ne-am obișnuit noi să o vedem. Să fie oare acesta un semn al trecerii timpului sau supraoboseala generată de călătorii? Cu toatele avem acele zile când nu arătăm întocmai bine, pentru a fi fotografiate.

Nu mult timp în urmă vedeta, în vârstă de 55 de ani, s-a fotografiat pentru ediția din decembrie a revistei „Numero”. Acolo Monica apare bine aranjată, iar această imagine a ei, este mult mai familiară pentru public.

Cu semne de îmbătrânire, sau nu, cert este că internauții nu încetează să o admire pentru personalitatea și aspectul ei. Iar ce ține de îmbătrânire, Monica a menționat, atunci când a împlinit 55 de ani, că nu îi este deloc frică de cifrele din pașaport. Aceasta a recunoscut că, până acum nu a apelat la operații plastice, dar nu exclude această opțiune pentru viitor.