Dacă ai părul lung și îți dă mari bătăi de cap, să știi că în 2020 în vogă vor fi tunsorile scurte și medii. Această coafură este în tendințe mai mult ca niciodată. Unele vedete nu au ezitat să facă o schimbarea și au dat start noului an cu un look fresh.

Potrivit stiliștilor, în tendințe este părul scurt sau mediu. De ce? Pentru că întinerește, este super sexy și se aranjează ușor. Chiar și Monica Bellucci a adoptat o astfel de coafură modernă, reușind să facă furori de la începutul anului. Actrița își poartă vârsta nobil, grațios și senzual. Iar acum că mai are și o coafură îndrăzneață, vedeta întoarce toate privirile. Recent a fost văzută la la show-ul lui Alexandre Vauthier, în cadrul săptămânei modei de la Paris, cu părul tuns scurt, aparent dezordonat și cu privirea ușor ascunsă de bretonul suficient de lung.

Ultimele tendințe presupun tunderea drept, în scări, asimetric cu sau fără breton. Vă prezentăm cele mai recomandate modele ale acestui sezon.

Tunsorile de tip Pixie au un farmec nemaipomenit: Paj, Sassoon, Garcon și clasicul Bobb. Aceste tunsori fermecătoare subliniază personalitatea și întineresc purtătoarea. De asemenea deschid gâtul și luminează fața.

Stiliștii recomanda tunsoarea Garcon, care semnifica cochetărie și jovialitate. Indiferent de vârsta pe care o ai, tunsoarea Garcon te va face să te simți mai tânără, mai plină de viață, și cu un aer copilăresc și jucăuș. În plus, iți va fi foarte simplu să iți aranjezi parul de fiecare dată când ieși din casă. Interpreta Pink se simte perfect purtând această coafură, mai ales că se potrivește cu caracterul ușor masculin a acesteia.

Bobul clasic nu se demodează niciodată, până astăzi se menține în topul tunsorilor preferate de femei. O tunsoare chic și simplu de aranjat. Tăiat asimetric, cu lungimi diferite de o parte și alta a feței, poate fi acompaniat și de un breton. Această coafură a fost în special popularizată de Victoria Beckham.

Vezi și: Bobul scurt. 10 vedete care au optat pentru tunsoarea anului 2019 și n-au dat greș (Foto)