La ai săi 54 de ani Monica Belluci și iubitul ei de 36 de ani Nicolas Lefebvre formează un cuplu neașteptat, dar de invidiat. Vârsta nu este un impediment în calea fericirii lor.

Monica Bellucci nu a stat prea mult pe gânduri după despărțirea de Vincent Cassel, care s-a însurat cu un model de doar 21 de ani. Și superba italiancă s-a combinat cu un bărbat mai tânăr. Pentru prima dată, despre cuplul Bellucci – Lefebvre au început să vorbească încă din decembrie, dar zvonurile par a fi altele.

În una din zile, aceștia au fost prinși de paparazzi, plimbându-se pe străzile din Paris ca doi adolescenți îndrăgostiți. „Partenerul meu nu are aceeași profesie ca a mea, dar îl obligă, de asemenea să călătorească mult în lume. Stilul său de viață este similar cu al meu, așa că ne înțelegem perfect. Sunt foarte fericită cu el”, a povestit Monica într-un interviu acordat pentru Paris Match.

Din prima căsătorie Monica Bellucci şi Vincent Cassel au împreună două  fiice, Léonie, de 8, şi Deva, în vârstă 14 ani, iar după despărțirea din 2014 aceasta a reușit să-și găsească fericirea în brațele lui Nicolas Lefebvre.

Autor: Daniela Muntean, stagiară

Foto: Google.com

Vezi și: Monica Bellucci, la prima ieșire cu iubitul tinerel. Italianca arată senzațional la 54 de ani

Distribuie articolul: