De-a lungul timpului, Andreea Marin întotdeauna elegantă și rafinată, a știut mereu cum să își impresioneze publicul. Cu toate acestea, ca și alte vedete, prezentatoarea TV a avut momente penibile la care nu s-ar fi așteptat și care au lăsat-o fără cuvinte.

Andreea Marin, cu siguranță, este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Are o carieră de invidiat, deși a trecut și prin situații mai puțin plăcute. Cu toate că a știut întotdeauna cum să se facă plăcută celor de acasă, vedeta a avut parte și de un moment stânjenitor în direct la TV.

Cunoscuta prezentatoare din România a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, în urma cu câțiva ani, și i-a fost lansată o provocare surprinzătoare, să vorbească despre un moment penibil din cariera sa. Fără îndoială, mulți admiratori și-au imaginat-o mereu ca fiind o prezență impecabilă în fața camerelor, dar iată că a trăit și unul dintre cele mai rușinoase momente din cariera sa.

Unul dintre cele mai rușinoase momente din cariera Andreei Marin

Astfel, Andreea Marin a împărtășit o întâmplare din debutul unei emisiuni, care a avut loc exact la data de 1 aprilie. La momentul respectiv, aceasta trebuia să își facă apariția într-un platou nou de filmare, în fața unei audiențe numeroase, însă, a trecut printr-un moment la care nu s-ar fi așteptat.

Prezentatoarea TV a povestit cum a alunecat și a căzut chiar în platoul de televiziune, în fața a cel puțin 250 de persoane, cu excepția echipei de producție și a personalului tehnic, surprinsă în întregime de camerele de filmat.

„Am simțit cum îmi pică sufletul. Era o emisiune de 1 aprilie, așa s-a nimerit. Studio nou, frumos, strălucitor, neatins de pașii omului și o scară uriașă pe care eu coboram uneori la începutul emisiunii. O scară lucioasă, nou-nouță, spiralată. Pe tocuri, cu rochie lungă… Ideea era că mâna curentă era solidă, scara la fel de solidă, dar alunecoasă”, a povestit Andreea Marin.

Deși a avut parte de o căzătură de zile mari, a fost surprinsă de reacția oamenilor din platou, care nu s-au amuzat, ba chiar au intervenit, încercând să o ajute să se ridice. Ulterior, a făcut haz de necaz și a transformat momentul jenant într-o glumă.

„Când am ajuns la bază, m-am ridicat imediat – am avut puterea, adrenalina. Ce am văzut a fost suflul publicului, care în loc să izbucnească în râs, oamenii au făcut la unison gestul acela de ajutor, să se ridice și să mă ajute, să mă prindă. M-am ridicat și am spus: «Aceasta este prima păcăleală a serii!» Și toată lumea a început să aplaude și să râdă; s-a dezamorsat acel moment interesant”, a mai spus Andreea Marin.

Distribuie articolul: