Condamnat la închisoare, la începutul acestui an, activistul rus Alexei Navalny a avut recent o întrevedere cu familia sa. Partea frumoasă a fost că el și soția sa, Iulia, au avut parte de o vizită conjugală pentru trei zile. Despre aceasta a povestit chiar Alexei, în cea mai recentă postare de pe blogul său.

„Aceasta este Iulia, care a venit în vizită pentru o întâlnire de lungă durată.

Și au fost trei zile foarte interesante. Apreciați momentele simple ale vieții, prieteni. Sunt foarte, foarte bune. Înțelegi după ce le-ai pierdut. De exemplu, părinții probabil vă invită de câteva luni să-i vizitați. Nu vreți. La urma urmei, vă vor hrăni cu forța, vă vor deranja cu întrebări. Și în general – nu aveți timp.

Dar eu i-am rugat pe toți-toți să vină la întâlnire (au venit pentru câteva ore, doar Julia a rămas timp de trei zile) și am reconstruit cina de la casa de la țară. Și ieri, stăteam complet fericit, uitându-mă la o cratiță cu borș cu măcriș (în familia noastră are cultul său) și la o tigaie de cartofi prăjiți.

Sau când pur și simplu, fără ca să vă înțelegeți în avans, la 2 dimineața, vă spuneți unul altuia cea mai romantică frază „Poate mergem să mâncăm?”. Și te duci la bucătărie să mănânci și să discuți. Asta este fantastic.

Sau beți cafea, vizionați videoclipuri la televizor și bârfiți leneș vedetele. Îndoielnică ocupație, dar numai dacă nu aveți o „educația patriotică” obligatorie. Ei bine, ca să nu mai vorbim despre faptul că pentru prima dată în multe luni, comunicați cu familia fără bare și sticle. Îți poți îmbrățișa soția, copiii, părinții și fratele. Când o poți face în orice secundă – nu e nimic special. Dar efectuați un experiment mental, că ați pierdut acest lucru… Veți fi imediat dornici să vă îmbrățișați.

Chiar nu mi-am dorit să scriu o postare banală și stupidă de genul „Sunați părinții”. Dar, da, da. Sună. Și du-te la o cină de familie. Și mergi cu soția / soțul tău să mănânci la 2 dimineața. Și îmbrățișați-vă cu orice ocazie. 😉”, a dezvăluit acesta.

Amintim că în februarie 2021, Alexei Navalny a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare de tip închis.

Citește și: Navalny, mesaj emoționant pentru soția sa, din închisoare: „Odată și odată, vom topi sticla cu palmele. Te iubesc!” (Video)

Sursa: Instagram / Alexei Navalny