Unul dintre cei mai îndrăgiți și totodată modești artiști ai momentului, Ed Sheeran, cucerește prin simplitate și muzică de calitate cu care reușește de fiecare dată să ne trezească emoții, iar uneori să mai vărsăm câte o lacrimă. De această dată, chiar el a fost cel care a plâns.

Acum câteva zile Ed Sheeran a participat la un eveniment deosebit de important pentru el – un concert în memoriam bunului său prieten, Michael Gudinski, care s-a stins din viață la începutul acestei luni, pe 2 martie. Interpretul a cântat o piesă nouă „Visiting Hours”, compusă în carantină. „În carantină, am avut o chitară cu mine, iar cea mai bună modalitate prin care procesez lucrurile, fie că sunt pozitive sau negative, este să compun cântece. Acesta este un cântec pe care l-am terminat săptămâna trecută”, a spus Ed Sheeran înainte de a începe.

Artistul a cântat cu voce și la chitară, dar nu și-a putut stăpâni lacrimile. Ed Sheeran și Michael Gudinski au fost prieteni buni timp de mai mulți ani, cel din urmă jucând un rol important în cariera interpretului. În ultima postare de pe Instagram, publicată la câteva zile după decesul prietenului său, Ed Sheeran a scris: „În noaptea în care s-a stins, am fost recunoscător să pot să împărtășesc unul din vinurile lui preferate cu el și să-mi iau rămas bun de la el. Și voi rămâne recunoscător pentru totdeauna”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Vezi momentul muzical emoționant în video de mai jos.

Sursa: Instagram / Youtube

Distribuie articolul: