Moment emoționant a avut loc în aceste zile, într-un spital din Lvov. O asistentă, care și-a pierdut picioarele din cauza unei mine, s-a căsătorit într-un spital. 

Este vorba despre Oxana și Victor. Cuplul a decis să se căsătorească chiar dacă războiul le-a schimbat radical viața. Mireasa este o asistentă în vârstă de 23 de ani din Ucraina, aceasta și-a pierdut ambele picioare în urma unei explozii, dar acest lucru nu a oprit-o din a face cel mai important lucru din viața ei. 

Potrivit libertatea.ro, cuplul s-a căsătorit într-un spital din Liov. A fost publicată și o filmare cu mirii în timp ce dansează, în salon.

Cei doi se întorceau acasă, în regiunea Lugansk pe 27 martie când pe drum Oxana a călcat pe o mină lăsată în urmă de soldații ruși. Oxana a reușit să se întoarcă pentru a-l avertiza pe Victor, apoi mina a explodat. 

Bărbatul nu a fost rănit, însă Oxana și-a pierdut ambele picioare și aproape toate degetele de la mâna stângă. Femeia a primit primul ajutor la spitalul din oraș, unde a suferit patru operații. În urmă cu o săptămână, ea a ajuns la spitalul din Lvov cu trenul de evacuare, acolo așteaptă protezele, pentru a putea merge din nou. În Lvov, Victor și Oxana au decis să-și oficializeze relația. Au cumpărat verighete și au găsit o rochie albă pentru mireasă. Tortul a fost pregătit de voluntari. 

Nunta a fost sărbătorită în secția Centrului de Chirurgie. Primul dans al cuplului a fost postat pe Facebook, acesta a devenit viral pe internet. 

Sursa: Libertatea.ro 

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: