Mai multe persoane publice de la noi și-au împărtășit virtual mărțișoare și ne îndeamnă pe toți, oriunde ne-am afla, să facem la fel și să ne prindem în Hora Mărțișorului. Astfel, putem fi mai aproape de oamenii dragi și meleagurile natale.

Simbolul primăverii ne aduce mai aproape de cei dragi. Artiști, jurnaliști, activiști, copii și părinți, moldovenii de pretudinteni se prind în Hora Mărțișorului lansată la 1 martie. Un challenge frumos, prins cu ac și ață roșie cu alb, care are drept scop alinarea dorului față de oamenii dragi pe care nu i-am îmbrățișat de prea mult timp, din cauza lipsei de timp, a hotarelor sau a pandemiei, dar și promovarea tradițiilor moștenite și transmise din generație în generație.

Apropo, odată ce intri în Hora Mărțișorului, te înscrii automat în tombola, ale cărei premii sunt trei sejururi la vinăriile și pensiunile din țară.

Trebuie să înregistrezi un video în care îți prinzi la piept un mărțișor, iar altul îl transmiți virtual mai departe. Vezi mai jos instrucțiunile oferite de Nata Albot.

Iată și regulile de participare:

1. Încarcă un Instagram Story video vertical cu tine, cum primești un mărțișor dintr-o parte a ecranului, îl arăți la cameră, îl pui la inimă. Ia un alt mărțișor și dă-l mai departe, în cealaltă parte a ecranului.

2. Etichetează persoana de la care ai primit mărțișorul și persoana căreia ai vrea să-i dai mărțișorul tău.

3. Ca să înțeleagă prietenii tăi despre ce este vorba, scrie: „United by Mărțișor” și etichetează pagina @moldova.travel (e important să etichetezi pagina, pentru că așa vom reuși să facem hora, în highlights, distribuind toate video-urile).

4. Toți cei care vor eticheta pagina, vor participa automat într-un concurs, iar pe 15 Martie, în mod aleatoriu vor fi oferite cadou trei sejururi la vinării și pensiuni din Republica Moldova.

Exprimă-ți creativitatea și fii aproape de cei dragi!

Organizatorii își mulțumesc pentru video-urile și mărțișoarele voastre care s-au alăturat în Hora Mărțișorului! Hai să fim mai mulți! Îndemnați prietenii, colegii, familiile voastre de acasă și de peste hotare să participe și să îndemne și ei la Hora Mărțișorului.

Puteți urmări participanții pe pagina de Instagram Moldova.travel.