De mai bine de un an designera Irina Calancea s-a mutat cu traiul în SUA. Moldoveanca a dat start unei noi vieți acolo și se părea că lucrurile merg din ce în ce mai bine, dar iată că ultima postare a Irinei a tras alarma. Femeia pare să fi devenit și ea victima noului tip de Coronavirus. Mai multe detalii, află mai jos. 

Irina Calancea, pe când era în Republica Moldova, bucura publicul de la noi cu modele de încălțăminte deosebită și personalizată. De ceva timp designera este stabilită cu traiul în SUA, dar publicul din Moldova continuă să-i urmărească activitățile chiar dacă aceasta este la mii de kilometri distanță de casă.

În ultima sa postare de pe Instagram, Irina Calancea anunță despre faptul că a devenit victima noului tip de coronavirus.

„Dragilor, din păcate trebuie să recunosc, că și eu mă aflu printre persoanele infectate cu Covid-19.
Mi-am revenit doar de câteva zile, după 2 săptămâni de chin… coșmar!”, a scris Irina Calancea în cea mai recentă postare de pe Instagram alături de care a publicat și un filmuleț video.

Fără să stăm prea mult pe gânduri am decis să o contactăm și să aflăm detalii despre provocarea pe care i-a lansat-o COVID-19, iar aceasta a fost de acord să ne ofere un Interviu LIVE referitor la acest subiect. Așa că tot ce trebuie să faci este să fii cu ochii pe pagina de Facebook EA.md și să urmărești live-ul de la ora 19:00, pe care-l organizăm cu Irina Calancea, moldoveanca ce este gata să ne povestească deschis despre cum a învins COVID-19.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa foto & video: Instagram