În cadrul revistei online EA.md cu siguranță ai mai citit despre curajoasa moldoveancă Natalia Ciobanu. Într-un nou Live Instagram am aflat că aceasta se pregătește pentru o nouă escapadă și abia așteaptă să facă cel de-al doilea ocol al lumii. Am fost curioși despre motivațiile din spatele acestei decizii, vrei să afli ce ne-a spus? Vezi în cele ce urmează.

Călătorii și intenții terapeutice

„Călătoria face parte din viața mea. Acum ea a luat o latură mult mai terapeutică pentru mine pentru că scopul meu este să mă regăsesc. Mulți mă întreabă de ce fug eu, iar eu de fiecare dată le zic despre faptul că eu merg doar spre căutare de sine. Vreau să-mi rezolv conflictele mele sufletești și să devin o versiune mai bună. Doresc să-mi dezvolt valorile și nivelul de conștientizare a tuturor acțiunilor pe care le întreprind”, ne-a mărturisit Natalia.

Din ce savurează cel mai mult în timpul călătoriei

„Ceea ce-mi place în călătoria mea este faptul că mă întâlnesc cu oameni buni, oameni care mă inspiră, care mă încarcă cu energie pozitivă. De asemenea, îmi place imprevizibilitatea acestor călătorii, nu este nimic organizat, totul este spontan. Eu trăiesc clipa și îmi place să intru în contact imediat cu băștinașii, să fiu cu ei”, recunoaște ea.

Dacă ai prefera să afli mai multe despre călătoriile Nataliei Ciobanu îți amintim că poți urmări varianta video al acestui interviu accesând live-ul de mai jos.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Revista EA.md (@revistaea)

Cele mai impresionante locuri

„Mi-a plăcut Japonia, o țara futuristă asemenea unui film de ficțiune. Mongolia mi-a plăcut foarte mult. Are o natură foarte frumoasă, este înzestrată cu peisaje superbe, oameni primitori. În mod special mi-a plăcut Insula Paștelui, un loc la care mă gândeam că aș putea rămâne cu traiul. Acel loc are o vibrație înaltă, o energie inexplicabilă. Mi-a plăcut foarte mult și Polinezia Franceză, Noua Zeelandă m-a cucerit. Mi-a plăcut Africa, este foarte interesantă din punct de vedere al faunei și florei”, zice Natalia.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Natalia Ciobanu (@natalia_globetrotteuse)

Nu există nu se poate

Pe lângă faptul că Natalia se poate lăuda cu 60 de țări vizitate, aceasta, în 2020 a mai marcat o mare realizare. Femeia, prin propriul exemplu le-a demonstrat oamenilor că nu există limite. Acest lucru a fost posibil datorită participării sale în cadrul  campaniei lansate de Andreea Marin care are sloganul Nu există nu se poate.

„Campania „Nu există nu se poate”, lansată de Andreea Marin, este o campanie națională care are scopul de a ajuta femeile să-și găsească echilibrul între minte, suflet și trup. Andreea Marin a pus la cale nu doar o campanie Națională ajunsă la a 4-a ediție, dar și o emisiune motivațională cu povești ale oamenilor ce demonstrează că #nuexistănusepoate. Trebuie să recunosc că o urmăresc de multă vreme pe Andreea Marin, iar sloganul campaniei mi se potrivește foarte bine. Iată de ce atunci când am fost pe Kilimanjaro mi-a venit ideea să fac și eu parte din această campanie, am trimis candidatura mea, i-am scris un mesaj doamnei Andreea Marin, iar ea mi-a propus să fiu o invitată specială în cadrul emisiunii. Această experiență a fost una foarte frumoasă pentru mine, o experiență de suflet pentru că am demonstrat prin intermediul celor trăite de mine că nu există nu se poate și sunt mândră de această experiență”, ne-a povestit Natalia Ciobanu.

Vezi și: Basarabeanca Natalia Ciobanu, eroină a campaniei lansate de Andreea Marin, „Nu există nu se poate” (Video)

Sursa foto & video: Instagram