Stabilită de ani buni în Franța, acolo unde activează în calitate de logoped, Natalia a ajuns în momentul în care a decis că are nevoie de o schimbare: minte, trup și suflet. Aceasta a fost selectată în calitate de ambasadoare în cea de-a patra campanie „Nu există nu se poate”, lansată de Andreea Marin.

„Plecată din Moldova acum 20 de ani, nu obosesc să mă renasc chiar și la ai mei 40 de ani. Nu mai am sentimente de inferioritate, de neîncredere sau de ce va zice lumea… Deschiderea de minte, călătoria în jurul lumii m-au ajutat în acest sens”, a dezvăluit Natalia pentru EA.md.

Natalia este cunoscută la noi drept femeia care s-a aventurat să facă înconjurul lumii și care a reușit într-un singur an să cutreiere Terra în lung și în lat. Află mai multe despre pasiunea pentru călătorii a Nataliei Ciobanu.

Andreea Marin a lansat ce-a de-a patra ediție a campaniei acum câteva săptămâni, iar încercarea Nataliei Ciobanu de a deveni ambasadoare a fost cu succes.

Organizatorii campaniei au desemnat participanții, iar vedeta a sunat pe fiecare dintre cei 20 de ambasadori ai mișcării pentru frumusețe, echilibru și sănătate numită „Nu există nu se poate”, pentru a le oferi personal frumoasa veste. Natalia a primit un apel și a fost extrem de fericită.

„Sunt onorată să fac parte din această campanie care pare să fie o altă aventură a vieții mele. Dacă călătoria în jurul lumii m-a învățat lucruri despre alții, simt că această campanie mă va învăța multe despre mine. „Nu există nu se poate” e motto-ul care ne demonstrează că totul e posibil în viață atât cât credem, sperăm și acționăm. Sănătate și succese!”, a scris entuziasmată Natalia. 

„O campanie care mă îndeamnă să găsesc armonia între minte, suflet și trup.

La vârsta de 40 de ani și după cele trecute in viață, am nevoie de sănătate constantă, stabilitate psihologică și un mental trainic.
Călătoria în jurul lumii a fost o lecție de viață ce m-a învățat că sănătatea are prioritate. Pentru a găsi echilibrul, este nevoie de a îngriji atât corpul, cât și mintea și sufletul.

Avem norocul, să trăim într-o societate dotată cu diverse tehnologii care ne ajută în acest sens. Ceea ce nu aș putea spune despre multe țări pe care le-am vizitat, de exemplu, Africa sau America de sud. De acesta, trebuie să fim conștienți că datorită muncii diverșilor specialiști, noi avem ocazia să îngrijim de noi. Principalul e să fie voință. Prin această acțiune, am decis nu doar să am grijă de mine, ci să împart această experiență și să îndemn la rândul meu la un echilibru de care noi avem toți nevoie. Omul care se simte bine în corpul său e mai fericit, mai bun și generos. Mă angajez să mă implic cât mai bine în această campanie. Schimbarea începe cu mine însumi! 💚”, este mesajul pe care l-a transmis Natalia, pentru a se înscrie în campanie, dezvăluind că ideea participării i-a venit atunci când urca pe Kilimanjaro.

Sperăm să vă inspire și pe voi povestea Nataliei. Vom urmări cu drag schimbările prin care va trece în cadrul campaniei.