Acum trei zile, dansatorii Anna Matus și Gabrielle Goffredo au devenit pentru a treia oară campioni mondiali la dans latin. Aceștia au luat trofeul la Campionatul mondial de dans latin 2017 care s-a desfășurat la Schwechat, Austria. În 2015, se înregistra o premieră istorică: Republica Moldova devenea campioană mondială la dans latino grație acestui cuplu, care ne-a reprezentat țara la Campionatul Mondial de Dans Latino, organizat în acel an la Viena.  

Se pare însă că a venit timpul ca cei doi să se ocupe și de viața de familie. După ce au ridicat cel de-al treilea trofeu la un campionat mondial de dans latin, Gabriele i-a cerut mâna Annei.

„Te iubesc, mi-ai salvat viața, știi asta. De aceea, voi vorbi în italiană…Vreau să te rog să îmi fii soție”, i-a spus Gabriele.

Cererea a fost urmată de lacrimile de crocodil ale Annei, care nu mai înceta să plângă de fericire și de un „si” (din italiană „da”) răspicat. 

„Cu adevărat, sunt șocată, am rămas fără cuvinte. Îl iubesc mai mult decât orice în viața asta. Așa că sunt gata să fac pentru el orice, să fiu cu el pentru tot restul vieții”, a declarat Anna, vădit emoționată.

Puteți vedea cererea în căsătorie mai jos: