Videoclipul piesei „PaTi”, lansată de JLO în colaborare cu Maluma, la sfârșit de septembrie, este printre cele mai vizualizate producții din această toamnă acumulând în doar o lună jumătate peste 47 milioane de vizualizări. Nu doar clipul este în trenduri, dar și una dintre cele mai populare provocări de pe TikTok este #PATICHALLENGE, la care a participat și artista din Republica Moldova, Anna Lesko. 

Câteva săptămâni în urmă, Jennifer Lopez a lansat provocarea, iar Anna Lesko a participat cum a știut ea mai bine și uite că nu a trecut neobservată. După ce a dansat lasciv în bucătărie pe melodia PaTi, în timp ce frământa aluat, iar clipul a ajuns viral pe TikTok, staff-ul din echipa lui JLo a remarcat-o și i-a inclus filmulețul într-o compilație compusă din mai multe clipuri culese de pe aceeași platformă, pe care ulterior au publicat-o pe Youtube. Dacă vreți să vedeți doar momentul Annei, treceți la minutul 0:55, totuși întreg videoclipul merită văzut pentru distracție.

Uite acesta este „secretul” Annei Lesko. Dacă vrei și tu să apari într-un videoclip viral, atunci probabil ar trebui să fii „cu ochii în patru” pentru a fi printre primii care participă la un challenge lansat de vedetele internaționale.

@anna_lesko

#patichallenge #patilonely MoveForMentalHealth #pandachallenge #foryou

♬ Pa Ti – Jennifer Lopez & Maluma

Sursa: Youtube.com