Iubitorii de modă au suferit în acest an, fiind văduviți de tradiționalele show-uri de modă autohtonă din primăvară, soiree din vară, însă toamna promite, totuși ceva. Organizatorii Moldova Fashion Days aduc moda acasă tuturor celor care așteaptă noile colecții ale designerilor de la noi. Pe 26 septembrie se anunță un mare show de modă online. Vezi mai multe detalii.

„Moldova Fashion Days revine, însă de această dată într-un nou fromat! Acum cel mai mare show de modă din țară este la un click distanță”, anunță organizatorii pe pagina evenimentului.

Moldova Fashion Days se va desfășura de această dată sub forma unui maraton cu durata de o zi, pe data de 26 septembrie, în cadrul căruia veți avea ocazia să vedeți colecțiile care le-au pregătit designerii autohtoni pentru sezonul de toamnă – iarnă. Este suficient doar să vă conectați online prin smartphone sau computer și să urmăriți în direct cele mai noi tendințe din lumea modei.

Brandurile care vor prezenta colecții

20 de colecții vor fi prezentate pe 26 septembrie pe podiumul Moldova Fashion Marathon. Veți putea urmări brand-uri consacrate și îndrăgite de public, dar și nume noi la început de cale. Conectați-vă la transmisiunea live și nu ratați ocazia de a vedea ce au pregătit designerii noștri talentați pentru sezonul toamnă-iarnă!

Vedeți o galerie cu câteva imagini de la edițiile precedente ale show-lui.