Popularitatea mare pe Instagram nu înseamnă nicidecum doar feedback-uri pozitive. O va recunoaște fiecare artist care a ajuns, la un moment dat, în gura fanilor. Prin astfel de momente a trecut și modelul american Kendall Jenner. În ciuda notorietății pe care o avea pe Instagam, tânăra și-a șters contul într-una din zilele trecute.

 

Modelul de 21 de ani a vorbit despre decizia sa în cadrul show-ului de televiziune The Ellen Show, unde a mărturisit:

„Prietenii și apropiații mei sunt într-atât de dependenți de telefoanele mobile, că nu se pot distrage pentru niciun minut de la ecrane. Chiar și atunci când se odihnesc, stau cu ochii în gadget-urile lor.

Am avut nevoie de o detoxifiere. Am vrut să iau o mică pauză. Stăteam mereu pe Instagram. Primul lucru pe care îl făceam, când mă trezeam dimineața, era să mă uit pe Instagram. Atunci când mergeam la culcare, navigarea pe Instagram era ultimul lucru pe care îl făceam. M-am simțit dependentă de el. Dar mă întorc. Au trecut doar câteva zile. Uneori, obișnuiesc să-mi șterg conturile de Twitter și Snapchat”, a explicat modelul.

 

Kendall Jenner deține până și azi recordul pentru cea mai apreciată poză de pe Instagram. Fotografia care o ilustrează stând culcată la podea, având ochii închiși și părul desprins, adunase milioane de aprecieri.

rs_600x600-150526182201-600-kendall-jenner-instagram-ms-052615

Foto: Instagram

Distribuie articolul: