Sexul oral e pentru toți. Totuși despre cunilingus se vorbește mai puțin. Bărbații consideră că merită ca partenera să le facă sex oral, însă unii dintre ei refuză să returneze favoarea. Noi, femeile, trebuie să învățăm să fim la fel de insistente ca bărbații când vine vorba de sexul oral. Din cauza unor mituri, femeile se simt rușinate, iar bărbații au o reticență în ceea ce privește cunilingusul.

Vaginul e murdar

Poate ați întâlnit acei bărbați care susțin cu mândrie că nu fac sex oral. Aceștia consideră organul intim al femeii ca fiind ceva murdar și scârbos. În primul rând, un astfel de bărbat dă dovadă că nu știe nimic despre vagin și ți-aș recomanda să nu faci sex cu acesta. Vaginul are un sistem propriu de autocurățare. Da, se recomandă să faci duș înainte de sex, doar pentru a elimina transpirația. Nici într-un caz nu spăla interiorul vaginului cu produse mirositoare. Dăunezi florei vaginale și absolut niciun bărbat nu merită acest sacrificiu.

Dacă nu ai orgasm de la sexul oral, înseamnă că ai un vagin defect

Chiar dacă crezi că sexul oral este plăcut, s-ar putea să nu poți ajunge la orgasm și asta este în regulă.Fiecare corp e diferit. Nu ar trebui să te simți prost dacă nu ajungi la extaz în timpul sexului oral. E perfect normal.

Trebuie să bei suc de ananas ca să ai un gust/ miros mai bun acolo jos

În primul rând, nu există nimic care să-ți facă vaginul să aibă gustul unui fruct. În al doilea rând, nu trebuie să îți modifici mirosul sau gustul. Tu și partenerul tău ați putea folosi un lubrefiant pentru senzații mai plăcute.

Vei răni sentimentele partenerului tău dacă îi spui ce îți dorești

Secretul unui sex bun este să vă comunicați dorințele și fanteziile. Spune-i ce-ți place, nu te rușina. Ce îi oferă plăcere unei femei, poate fi neplăcut pentru tine.  La început, vă cunoașteți corpurile și învățați despre preferințele sexuale.

Singurul lucru care contează este limba

Limba e elementul de bază, însă partenerul tău poate folosi și degetele. De asemenea, poți alege o jucărie sexuală, astfel sexul oral va deveni mult mai interesant.

Nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu bolile venerice

Sexul are un dezavantaj: ne poate îmbolnăvi. Infecțiile cu transmitere sexuală pot fi transmise în timpul tuturor tipurilor de oral. Medicii recomandă să te protejezi chiar și în timpul sexului oral. Află aici mai multe despre riscurile sexului oral.

Tuturor femeilor le place sexul oral

Am întâlnit bărbați care mi-au spus că nu le place felația. Poate părea șocant, însă e normal să avem preferințe diferite. S-ar putea să nu-ți placă sexul oral și să nu vrei ca iubitul tău să te satisfacă într-un astfel de mod. Sexul ar trebui să ne ofere plăcere, nu disconfort.

Dacă femeia nu țipă și nu scoate sunete, înseamnă că nu-i place

Unele femei țipă de parcă ar juca tenis, altele, sunt liniștite. Fiecare își exprimă în mod diferit senzațiile pe care le simte. Unele femei se simt ca în rai în acel moment și preferă liniștea. Din cauza filmelor porno, considerăm că femeia trebuie să țipe atunci când e pe culmile extazului. Însă în viața reală nu e așa.

Distribuie articolul: