Automobilele noi sunt deja de o bună perioadă premiile principale, oferite în cadrul competițiilor naționale de frumusețe. Iată că sâmbătă seară, și Federația Rusă și-a ales „cea mai frumoasă fată din țară”, acesta fiind desemnată Polina Popova. Ieri, tânăra de 21 de ani s-a lăudat cu frumoasa bijuterie pe 4 roți, pe care a primit-o în dar de la organizatorii concursului.

Dacă sâmbătă seară nu a fost decât informată despre faptul că a câștigat un automobil nou, Polina a mers să-și vadă și ridice premiul abia ieri. Mare i-a fost admirația atunci când a văzut cum arată automobilul în realitate.

Mașina – una de culoare albastră, de model Hyundai Solaris, ajunge să se vândă în piața rusească la un preț ce pornește de la 623 de mii de ruble.

O blondă de 21 de ani a devenit Miss Rusia 2017! A câștigat 3 mln de ruble și o mașină nouă (FOTO)

Y así de lujosa y costosa se ve Mi poli poli Miss rasshiaaa jajaja es decir Polina Popova Miss russia 2017, acá la vemos a la reina de Rusia recientemente coronada con uno de los regalasos que la organización de Miss russia le da a la ganadora, por que además del carro que ganan, sumenle un premio de más de 50 000 dólares, una beca para estudiar en cualquier Universidad del país y además de lucir la corona del Miss russia valorizada en 1 millón de dolares😱😱😱😱😱 Con esos premios cualquier chica en Rusia se animaría a concursar .🔝@miss_polina_popova🔝 . . #missperu2017 #missperu #puteriindonesia  #peru #missecuador #follow4follow #sigueme #missmexico #missphilippines#missthailand #missbrasil #nuestrabellezamx#missvenezuela #missrepublicadominicana #missgrandinternational#beautypageant #misssupranational #misspanama #missargentina #missearth #russia #missuniverso  #missrussia2017 #missrussia #миссроссия#миссроссия2017 #missworld #Россия #missuniverse

A post shared by 💎Peruvian Beauty Project💎 (@perubp) on

Trebuie să amintim tot aici că afară de mașină, Polina a primit în dar și un card, pe contul căruia a fost transferate 3 mln de ruble rusești.

Amintim că anul trecut, Daniela Marin – tânăra care a învins titlul Miss Moldova, a primit în dar un automobil nou, marca Suzuki Swift, al cărui preț pornește de la 9500 de EUR.

14192135_1013530292093396_8531849388812901306_n

Foto: Instgaram.com

Distribuie articolul: