Portretele realizate de Milena miros a cafea, lucru de înțeles odată ce își înmoaie bine pensula în licoarea adorată de foarte mulți. Este studentă la facultatea de arhitectură de interior, la Universitatea „Ion Mincu” din București. Până se face designer cu acte în regulă imortalizează oameni și emoții în cafea.

Desenează de când se știe. Primele portrete au fost pictate pe asfalt…cu pietricelele. Tatăl o numea „mica pictoriță” și a avut dreptate. Milena a urmat școala, apoi colegiul de pictură ca să picteze bine! Astăzi, la ușa ei bat oamenii care vor să transforme băutura preferată dimineața într-o operă de artă, într-un univers cu diverse stări.

cafea 1

Asta, deoarece Milenei îi reușește să prindă în liniile de cafea mai mult decât riduri…ceva mai mult decât un zâmbet sau o privire îndrăgostită de exemplu, în fotografia pe care i-o pune la dispoziție clientul ca să fie transpusă pe hârtie cu pensula. Cică lucrările realizate în cafea nu mor….Rezistă și 100 de ani dacă le ții la umbră și la uscat.

20106669_113063499338661_5328621838942947002_n

L-a pictat chiar și pe maestrul picturii în cafea, pe jurnalistul Vasile Botnaru. Puteți vedea lucrările Milenei pe pagina de Facebook „Picturi cu cafea”.

Distribuie articolul: