Mila Kunis își bucură fanii cu o nouă apariție într-un proiect cinematografic. De această dată este vorba despre filmul „Four Good Days” care relatează despre procesul dificil de combatere a dependenței de droguri și despre obstacolele  cărora trebuie să le facă față atât dependenții în sine, cât și rudele lor cele mai apropiate.

Mila Kunis joacă rolul unei femei de 31 de ani pe nume Molly, care este dependentă de droguri. Disperată să depășească singură această dependență, eroina lui Kunis îi cere ajutor mamei sale, Deb, rol interpretată de Glenn Close. În ciuda mai multor ani de dependență, Deb s-a resemnat practic cu faptul că fiica sa nu mai putea fi ajutată cu nimic. Totuși, ea face o ultimă încercare de a o salva pe Molly de dependență.

Filmul este bazat pe fapte reale și pe un articol al jurnalistului Washington Post Eli Saslow intitulat „Cum îi mai merge Amandei? Povestea adevăruluu, minciunilor și dependenței americane”. Filmul a fost prezentat pentru prima dată la festivalul de film Sundance în ianuarie 2020. Spectatorii vor putea urmări premiera pe Netflix, începând cu 30 aprilie.

Sursa: Spletnik.ru