Mihai Budeanu se află în prezent internat la Terapie Intensivă, după ce a fost infectat cu virusul COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de colegii lui de trupă prin intermediul rețelelor sociale și se pare că starea lui nu este deloc bună.

Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu nu este deloc bună, iar în prezent se află internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Megidia.

Anunțul a fost făcut de către colegii de trupă, Laurențiu Duță și Viorel Șipoș, pe pagina oficială de Facebook 3 Sud Est.

„Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate.

Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție. Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul transmis de colegii de trupă, alături de fotografia lui Mihai.

Sursa: Facebook.com/3SudEst

Distribuie articolul: