Ayan Schwarzenberg, fiul frumoase prezentatoare TV din România, Mihaela Rădulscu, este tot mai musculos şi nu ratează nicio ocazie de a-şi etala calităţile. Și mama sa ăl tot laudă pentru felul cum arată și pentru performanțele sale.

Aflat în vacanţă în California alături de celebra sa mamă, Mihaela Rădulescu, şi de şi mai celebrul partener de viaţă al acesteia, Felix BaumgartnerAyan Schwarzenberg ne demonstrează încă o dată că ţine pasul cu brio cu aceşti doi oameni extrem de activi.

Dacă energia a moştenit-o clar de la Mihaela, care l-a educat în spiritul unei vieţi sănătoase şi active, Ayan şi-a construit un corp de invidiat pentru orice adolescent, sub influenţa clară şi a sportivului Felix, fiind genul care trage de fiare, înoată, face cycling, motor-biking şi, în general, care nu se dă în lături de la nicio provocare fizică.

Îl avem în vizor de ceva timp şi ştim ce poate, dar tot ne minunăm de performanţele sale. Iată-l într-o demonstraţie impresionantă de forţă pentru un adolescent de doar… 14 ani! Neîmpliniţi!