Mihaela Morari, fetița care a fost diagnosticată cu cancer, la numai doi anișori, luptă în continuare pentru a învinge boala. Micuța a fost operată în Turcia, însă, boala n-a dispărut. Acum, ea mai are nevoie de încă o procedură pentru a învinge cancerul.

„Din păcate, lupta noastră continuă. După aproape 6 luni de tratament, lacrimi și suferințe, în care s-au făcut multe proceduri, cure de chimioterapie, operație, investigații la multe aparate, analize, s-a dovedit că mergem spre bine, dar că Mihaela mai are nevoie încă de două cure de chimioterapie și de transplant de celule stem. Șansele de supraviețuire de la 30% au crescut la 80%”, spun părinții.

Estimările costurilor pentru tratament constituie 35.000$, pentru a ajunge la aceste 80% de supraviețuire. Cu părere de rău, părinților nu le ajung bani pentru continuarea tratamentului și fac apel la toți acei care au inimă mare sa sară în ajutor, să o salveze pe micuța lor.

Pentru această cauză a fost creată o strângere de fonduri pe Facebook, iar toți acei care doresc s-o ajute pe Mihaela să se bucure de viață la fel ca semenii săi, pot dona AICI.