O familie din raionul Dubăsari trece printr-o durere cumplită. Viața fetiței lor atârnă pe un fir de speranță. La numai doi anișori, Mihaela Morari a fost diagnosticată cu cancer. Are o tumoare la burtică, iar tratamentul este foarte costisitor.

Pentru o șansă la viață, micuța trebuie să se opereze și să primească tratament în Turcia. Estimările costurilor pentru tratament constituie 50.000$. Din păcate, părinții nu au suma impunătoare de bani pe care trebuie s-o achite clinicii, iar în ochii lor sunt doar lacrimi.

Aceștia fac apel la orice inimă bună, gata să le întindă o mână de ajutor. „Rog toți oamenii buni, cu suflet mare să ne ajute să salvăm viața micuței noastre. Urmează un tratament foarte costisitor în Turcia. Orice leu contează acum. Vă mulțumesc anticipat”, este mesajul disperat al părinților.

Pentru această cauză a fost creată o strângere de fonduri pe Facebook, iar toți acei care doresc s-o ajute pe Mihaela să se bucure de viață la fel ca semenii săi, pot dona AICI. De asemenea o pot contacta pe mama micuței, doamna Veronica, la numărul +37379271321, sau pot face transfer bancar.