Interpreta de muzică populară rareori își bucură admiratorii cu fotografiile micuței Mihaela. Astăzi, însă este o zi cu totul specială. Fetița este omagiată, iar Adriana Ochișanu a publicat un mesaj emoționant și a împărtășit fotografii din albumul de familie.

Astăzi, Mihaela împlinește trei ani, iar interpreta a decis să-și felicite micuța, prin intermediul rețelelor sociale. „La mulți ani fetița mea, suflețelul și viața mea! Să fii sănătoasă! Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru acest dar de a fi mămica ta! Fie ca ochișorii tăi albaștri să strălucească mereu de fericire… Te iubesc copila mea, până la cer și dincolo de el! La mulți ani copila mea, bucuria și sensul vieții mele!”, a scris emoționată Adriana Ochișanu.

Aceasta a fost mai generoasă ca de obicei și a publicat mai multe fotografii cu fetița, iar admiratorii au rămas încântați să descopere cât de mare și adorabilă este omagiata și nu au ezitat să se alăture urărilor de „La mulți ani!”.

În anul 2017, îmtr-o frumoasă zi de joi, la data 2 februarie, Adriana Ochișanu devenea mămică de fetiță. Mihaela s-a născut la ora 17:30 și cântărea 2,750 kg, iar înălțimea ei era de 50 cm. De atunci interpreta este mai fericită ca oricând!

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Adriana Ochișanu a confirmat al doilea divorț, iar prima căsnicie a numit-o „infectă” (Video)