Acum patru ani, pe 2 februarie, Adriana Ochișanu a adus-o pe lume pe fetița sa Mihaela. Micuța a fost ieri omagiată, iar cu această ocazie specială, interpreta a fost mai generoasă ca de obicei și a distribuit mai multe fotografii cu ea.

Cu ocazia zilei de naștere a Mihaelei, interpreta Adriana Ochișanu a făcut câteva postări în care și-a exprimat dragostea imensă ce i-o poartă fetiței sale. Artista a distribuit mai multe fotografii, astfel ne-am convins încă o dată că micuța crește o adevărată copie a mamei sale celebre.

Blondă, cu ochii albaștri și un zâmbet cuceritor, Mihaela crește o fetiță cochetă, căreia nu-i este străin interesul pentru modă. De asemenea, fetița iubește animalele.

„La mulți ani prințesa mea, minunea mea cu ochi albaștri. 4 ani de fericire. Mulțumesc bunului Dumnezeu că m-a binecuvântat să fiu mămica ta. Să fii sănătoasă, să ai o copilărie frumoasă și să ne dăruiești în fiecare zi zâmbetul și glasul tău cristalin, așa cum știi tu să mă mângâi atunci când stai la sânul meu. Te iubesc puiul mamii, pui!”, este unul dintre mesajele de felicitare transmise de Adriana Ochișanu prin intermediul rețelelor sociale.

Prietenii virtuali ai artistei s-au întrecut în comentarii de felicitare, astfel aceasta nu a ezitat și le-a mulțumit tuturor pentru cuvintele calde aduse la adresa micuței: „Vă îmbrățișăm pe toți cu drag”.

La mulți ani, Mihaela! Copilărie frumoasă să ai!

Sursa: Facebook / Adriana Ochișanu