Deși are doar 11 ani, micul campion Mihai Ungureanu este deja un ambasador al țării. Dansatorul a intrat oficial în cursa „Танцуют все!” - un show televizat organizat și difuzat în Ucraina.

Însoțit de familia sa, care mărturisește că dansul e, totuși, o plăcere destul de scumpă, Mihai a declară, în prezentare:

Da, Moldova știe cine sunt eu, pentru că sunt un dansator bun, demn și destul de renumit. Dansul pe care îl practic eu nu este unul ieftin: cămașa este decortă cu pietre, iar pantalonii sunt și ei grozavi, la fel ca și pantofii. Totul trebuie să fie wow. Cel care câștigă bani este tata, el mă susține. Tata înțelege deja ce îmi doresc, iar eu îmi doresc să fiu printre cei mai buni.”

Încă din primele secunde după ce și-a făcut apariția pe scena din Lvov, Mihai i-a lăsat pe jurați cu ochii larg deschiși. „E un artist! Cât de bine simte totul. E pur și simplu un zeu”, au exclamat aceștia, în timp ce Mihai își etala toate tehnicile de dans. Băiețelul a dansat pe fundalul piesei „Papaoutai”, a lui Stromae. Până și publicul admira cu voce tare ceea ce se petrecea pe scenă.

„Wow. Te-am mai văzut și pe YouTube. Cred că dansai cu cineva. Îți merge de unul singur, ai câștigat în totalitate publicul, ai putea reuși și mai mult”, i-a spus un jurat.

Voi spune sincer: n-am mai avut asemenea șocuri. Câți ani ai? E incredibil. Rar mi se întâmplă așa ceva. Pur și simplu nu-mi credeam ochilor. Ești extraordinar. Pentru tine, a meritat să începem acest sezon. Desigur, treci mai departe, fără vorbă. Muncește, vei putea ajunge foarte departe. Îți mulțumesc” – i-a spus alt jurat.

Felicitări cu ocazia noii provocări pe care ți-ai asumat-o, Mihai. Mult succes în sezonul IX „Танцуют все!”!

Părinții dansatorilor Mihai și Alexandra Ungureanu: „Cu siguranță nu este vorba doar de talent!”

Foto: Танцуют Все! (So You Think You Can Dance?)

Distribuie articolul: