Este o femeie superbă care cucerește de la prima privire, iar vârsta ei este o cifră. Care este secretul actriței, aflăm chiar de la ea.

Este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, care de câteva decenii bune ne tot bucură cu aparițiile sale în pelicule superbe, printre care „Scarface”, „Batman Return”, „Stardust” sau „Murder on the Orient Express”. De fiecare dată a reușit să cucerească atât prin rolurile pe care le joacă, dar și cu frumusețea ei.

La 62 de ani arată perfect și nu se sfiește să publice fotografii reale pe rețelele sociale. Acolo descoperim mai multe imagini fără filtre sau machiaj. Care este secretul ei?

Actrița americană a dezvăluit într-un interviu că cel mai important lucru este să nu trișezi sau să renunți la o viață sănătoasă.

„Este lucrul despre care nimeni nu vrea să audă. Dar trebuie să mănânci corect, să faci mișcare și să dormi. Încercăm mereu să găsim metode prin care să trișăm, dar nu e bine. Când nu lucrez, când îmi dau libertate, când nu mănânc ce trebuie, când beau prea mult vin, se vede imediat. Așa că ăsta e marele secret: nu e niciun secret”, a declarat Michelle Pfeiffer în cadrul unei emisiuni online.

„Mereu căutăm acea pilulă magică, dar ea nu există”, insistă actrița pe faptul că doar un regim sănătos de viață ne poate ajuta să avem rezultatele care să ne bucure.

Sursa: Dailymail.co.uk