Povestea acestui cuplu a emoționat o lume întreagă și amintește extrem de mult de finalul filmului „The Notebook”. Betty şi Curtis Tarpley, un cuplu căsătorit de 53 de ani, au murit din cauza complicaţiilor provocate de COVID-19, la scurt timp unul după altul, scrie CSID.ro.

Curtis șiBetty Tarpley,
Foto: Facebook

Cei doi fuseseră internaţi în spitalul Texas Health Harris Methodist în data de 9, respectiv 11 iunie, după ce au acuzat dureri de cap şi de dinţi foarte puternice. Rezultatele testelor de laborator au arătat că erau pozitivi la noul tip de coronavirus, iar starea lor de sănătate s-a agravat pe parcursul următoarelor 7 zile.

Bărbatul suferea de diverse afecţiuni de mai bine de zece ani, însă părea, cel puţin iniţial, că poate duce boala pe picioare. În schimb, starea de sănătate a soţiei sale s-a agravat pe data de 18 iunie, aşa că medicii le-au permis copiilor ei, Tim şi Tricia, să îşi vadă mama.

„Sunt gata să plec”

Aceasta a simţit că nu mai are mult de trăit, aşa că i-a rugat pe cei doi să discute cu medicii, astfel încât soţul ei să fie adus în camera ei de spital, pentru a-l simţi mai aproape.

De asemenea, a cerut să fie scoasă de pe ventilaţia mecanică şi să primească doar medicamente pentru uşurarea durerii. „Mi s-a părut lucrul potrivit, uman care trebuie făcut. Trebuia să-i aducem împreună”, a povestit o asistentă de la Terapie Intensivă.

Asistenta a unit paturilor celor doi, astfel încât aceştia să-şi poată cuprinde mâinile. După 20 de minute, Betty a spus: „Sunt gata să plec.”

„Mi s-a rupt inima în momentul acela”, a declarat Tim, fiul acesteia. La doar 30 de minute distanţă, soţul femeii şi-a dat şi el ultima suflare.

„Le sunt recunoscător medicilor şi asistentelor că ne-au permis să avem acest moment doar pentru noi”, a declarat fiul cuplului.

Foto: Facebook.com

Sursa: CSID.ro.

Citește și: S-au iubit 76 de ani, au trăit fericiți până la adânci bătrâneți și au murit de coronavirus. Mesajul emoționant al fiului cuplului


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA