Valeria Pașa este interpreta care la frumoasa vârstă de 23 ani, a reușit să experimenteze adevărate provocări ale vieții! Cu ocazia zilei de naștere, Valeria a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj foarte emoționant unde vorbește despre momentele prin care a trecut și care au motivat-o la un nou început. 

Deși motivul absenței în lumea muzicii este unul bine justificat, Valeria îi asigură pe internauți că revenirea ei este foarte aproape, de data aceasta cu o piesă nouă, care poartă denumirea „Cicatrici”.

„23, BINE AI VENIT! ☺️
Pentru mine anul 2018 a început cum nu se putea mai rău…Am nimerit într-un grav accident rutier…Am decis sa scriu aceasta postare pentru ca multă lume m-a tot întrebat unde am dispărut, de ce nu mai activez. Am revenit și cu pași mici dar siguri vine noua mea piesa. De obicei primele piese sunt compuse in urma “dragostei eșuate” etc., așa am observat eu. In cazul meu “sursa de inspirație” a fost accidentul și tot ce a urmat după…A fost un an in care mi-am testat limitele in cel mai negativ sens…Mi-am fracturat ambele mâini, sunt “de fier” atât la propriu cât și la figurat, deși câteodată mai plang in baie, am implanturi in ambele mâini, drept dovada sunt cicatricile, cea mai vizibila fiind aceasta…Scriind toate acestea, îmi dau seama ca mulți au avut nenorocul sa fie in astfel de circumstanțe, chiar și mai grave, dar ceea ce vreau sa spun e ca toate suferințele au un sfârșit, doar trebuie sa ne axăm pe ceea ce consideram noi ca e important. Pe langa toate analgezicele puternice pe care le-am administrat, leacul meu a fost muzica. 🙂 In scurt timp urmează sa ascultați și sa vedeți ceea ce am creat. Am reușit sa fac limonada dintr-o lămâie prea acra. 🙂
E prima piesa compusă de mine cap-coada, muzica și versuri, și sunt mândra de ea. 🙂
Piesa are o denumire simpla, dar complexa…CICATRICI.”

Amintim că în trecut, Valeria a scos mai multe piese, care la rîndul lor au reușit cu ușurință să capete dragostea publicului.