Puțini știu despre dramele prin care a trecut Keanu Reeves în ultimii ani. Actorul este admirat pentru performanțele lui în actorie și carisma pe care o poartă, iar acum se pare că a devenit și o persoană care motivează să fim fericiți azi.

Actorul reuși să treacă peste obstacolele vieții de sine stătător, iar în ajun de sărbători a lăsat emoționanți fanii din spațiul virtual cu un seflie și un mesaj de conștientizare.

Vedeți oamenii aceștia, din spatele meu? Se grăbesc la muncă și nu sunt atenți la nimic. Uneori, suntem atât de prinși în viața noastră cotidiană, încât uităm să ne acordam timpul de a ne bucura de frumusețea vieții. E ca și cum am fi niște zombie. Privește în sus și scoate-ți căștile de la urechi. Salută un om pe care îl vezi, poate chiar îmbrățișează pe cineva care pare că suferă. Fii cuiva de ajutor. Trebuie să-ți trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Ceea ce nu știu oamenii despre mine e faptul că am suferit de depresie, acum câțiva ani. N-am spus nimic, nimănui. A trebuit sa lupt singur ca să ies de acolo. Persoana care mă ținea departe de fericire eram chiar EU. Fiecare zi e prețioasă, așa că haideți s-o tratăm ca atare. Ziua de mâine nu este garantată, așa că haideți să trăim azi! Sper să distribuiți această postare, să răspandiți iubirea în aceste sărbatori”, a transmis actorul.

Părăsit de tată pe când avea doar 3 ani, Keanu a avut o copilărie nefericită

Născut în Beirut, Lebanon (acolo lucra mama lui când l-a cunoscut pe tatăl său),  a fost părăsit de tată când avea doar 3 ani. A rămas în grija mamei lui, o artistă/creatoare de costume, însă, alături de  cele trei surori ale sale (Kim Reeves – soră bună, Karina Miller şi Emma Reeves – surori vitrege),  a fost crescut mai mult de bunici şi bone. A avut o copilărie extrem de dificilă, în care s-a mutat des dintr-o ţară în alta (SUA, Canada, Australia), a avut mai mulţi taţi vitregi (mama lui s-a recăsătorit de 3 ori), iar la şcoală s-a descurcat mai greu, fiind dislexic (dificultatea de a stăpâni în mod precis şi fluent limbajul scris-citit), scrie Cinemarks.ro. A fost pasionat de hockey şi chiar era un bun marcator – colegii  îl porecliseră The Wall. Din păcate, visul său de a ajunge jucător profesionist în echipa naţională a Canadei (ţară în care a petrecut cel mai mult timp în adolescenţă)  a fost spulberat de o accidentare. Nu şi-a finalizat niciodată studiile liceale.

Despre succesul în actorie şi moartea celor mai apropiate persoane

În tot acest timp însă, încă de la vârsta de 9 ani a început să cocheteze cu actoria. Primul film în care a apărut a fost Youngblood (1986), cu Rob Lowe şi Patrick Swayze în rolurile principale. Avea 22 de ani când s-a mutat în California pentru a deveni celebru şi a reuşit asta 3 ani mai târziu, cu succesul neaşteptat al filmului Bill & Ted’s Excellent Adventures.

Kim Reeves, sora lui bună, cu doi ani mai mică decât el, a fost diagnosticată  cu leucemie.  În prezent s-a vindecat, însă, cât timp a fost bolnavă, Keanu i-a cumpărat o casă în Capri, Italia, a făcut o pauză de la actorie pentru a avea grijă de ea şi a donat milioane de $ spitalului la care era tratată, pentru a avansa cercetările în vederea găsirii unui leac. O consideră pe Kim cea mai bună prietenă a lui.

În 1998 Keanu a cunoscut-o pe Jennifer Syme, o tânără actriţă care mai colaborase cu David Lynch. Din relaţia lor a rezultat o fetiţă născută moartă la 8 luni, în decembrie 1999. Această tragedie i-a provocat o depresie puternică lui Jennifer. Chiar dacă relaţia romantică dintre ea şi Keanu s-a destrămat, cei doi au rămas apropiaţi. Din păcate însă, un an şi câteva luni mai târziu,  în aprilie 2001, Jennifer a murit într-un accident de maşină – după ce a pierdut controlul volanului şi a fost aruncată prin parbriz în urma impactului.

Distribuie articolul: