Ieri, 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, vedetele și influencerii de la noi au dedicat câte un mesaj emoționant propriilor copii și au transmis felicitări tuturor. Vezi în continuare ce urări și fotografii au publicat Gabi Marcu, Lili Lozan, Tatiana Heghea, Olga Manciu, Maxian Tatiana, Adriana Lucci, Doina Danielean, Natalia Morari, Lilu Ojovan și Marina Cârnaț.

Gabi Marcu – unicul bărbat din lista noastră, are o fetiță „nagâț” căreia i-a dedicat un mesaj foarte frumos: „Aparent ea e în brațele noastre, dar de fapt noi cu mami suntem în brațele ei. Iar dacă ziua asta e pentru a reaminti cât de important este să-i protejăm, atunci lăsați copiii să vă protejeze, asta fac ei mult mai bine decât adulții. Mulțumesc nagâț”.

Jurnalista Lili Lozan a devenit de curând mămica unui băiețel. Ieri, Adrian a sărbătorit pentru prima „Ziua Copiilor”.

„Adrian a vrut cu noaptea în cap să ne aducă aminte că e „Ziua Internațională a Copiilor”. Ne-am trezit, ne jucăm, socializăm și nici gând de somn. Ce să zic, obosim, vrem să dormim, nu mai avem libertatea de odinioară, dar viața noastră a căpătat atâta sens și nu ne dorim decât să fim părinți buni, să creștem om bun și să fie fericit că ne are. Noi îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru acest copil minunat și suntem recunoscători pentru tot ce ni se întâmplă”, a scris jurnalista.

Tatiana Heghea este mama a doi copilași frumoși, o fetița și un băiețel. Cu ocazia sărbătorii de ieri, fiica cea mai mare a interpretei a recitat o poezie pentru toți semenii ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Taniusa Heghea (@tatianaheghea)

„La mulți ani pentru toți copiii lumii

Toți copiii, merită și trebuie să fie fericiți!

Ei sunt inspirația, marea realizare și sensul vieții!”, a scris interpreta.

Olga Manciu, mama a trei băieței voinici, a publicat un video emoționant în care se plimbă de mână cu părinții săi: „Copiii lor suntem mereu. Pentru că, să fii bogat înseamnă să ai o Mamă și un Tată alături de tine!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Olga Manciu (@olga_manciu)

Tatiana Maxian are trei copii – o prințesă și doi cavaleri: „Aș fi putut să scriu „astăzi e despre ei”, însă într-adevăr despre ei este în toată ziua. Ne fac viața mai colorată zi de zi prin șmecheriile lor și întrebările haioase. Ne fac fericiți prin prezența lor în viața noastră”, a scris interpreta.

Adriana Lucci este mama unui băiețel de un anișor, care îi dăruiește iubire infinită. „La mulți ani pentru copilașii noștri, să ne fie sănătoși și fericiți. Noi, cei maturi – la fel, să ne bucurăm de copilul care trăiește în noi! Atât timp cât avem mame lângă noi, ne simțim și noi copii: iubiți, apreciați și așteptați!”, a scris antreprenoarea.

Prezentatoarea Doina Danielean, la fel, se mândrește cu un adevărat „bărbățel” deja.

„Nu uita să iubești copilul de lângă tine, dar și pe cel din sufletul tău. Afecțiune, răbdare, dragoste și atenție zi de zi. Tot ce-mi doresc astăzi e sănătate pentru toți copilașii lumii! Să nu mai știe niciun copil de durere, boală și trădare!.. În poza asta sunt copilașii noștri! În ei #crestemdragostea zi de zi, ca atunci, când vom fi la bătrânețe să ne-o ofere și ei”, a scris Doina.

Jurnalista Natalia Morari a devenit de curând mămica unui „boț de aur” și a publicat o imagine în care îl alăptează: „Să fie toți copiii din lume sănătoși”.

Lilu Ojovan, mamă a două fetițe, a publicat o fotografie unde fetițele sale se îmbrățișează: „Copilele noastre, să vă îmbrățișați așa mereu și să vă bucurați de cel mai frumos cadou oferit de viață – COPILĂRIA. Nu vă grăbiți să creșteți, veți avea timp să fiți mari și să aveți griji și responsabilități. Acum jucați-vă, săriți în băltoace, îmbrățișați animale, învățați lucruri curioase, descoperiți lumea exterioară, dar și mai mult, lumea din voi. Să ne fie copiii sănătoși și să îi ajutăm să devină oameni fericiți. La mulți ani tuturor copiilor, mari și mici”.

Bloggerița Marina Cârnaț a publicat o fotografie alături de cei 7 copii și soțul ei: „Eu nu ți-am dăruit viața, ci Dumnezeu mi te-a dăruit, copilul meu!”. Marina urmează, în curând, să aducă pe lume încă un copil.

Voi cum ați petrecut ziua de 1 iunie?

Foto: Instagram