Cărți poștale patriotice au fost distribuite pe rețelele de socializare din Ucraina, cu ocazia Zilei Femeii. De 8 martie, mesajele pentru femeile ucrainene nu au întârziat să apară, în ciuda războiului din țară

O selecție de felicitări și mesaje pentru femeile ucrainene au fost publicate pe canalul de telegrame Kyiv Operative. „Felicităm din toată inima toate femeile, cu sărbătoarea primăverii! La fel și pe câțiva bărbați care și-au părăsit țara când ea a avut cea mai mare nevoie de ei”, au scris autorii profilelor. 

Revista Novoe Vremia și-a pregătit propria sa colecție de felicitări pentru femei. „Cu astfel de apărători, drepturile femeilor cu siguranță nu vor fi afectate”, a scris publicația.

Una dintre felicitările postate online are textul: „Toți inamicii ruși uciși sunt pentru tine!”, parafrazând una dintre frazele consacrate oriunde în lume de 8 Martie, „Toate florile sunt pentru tine!”

Sursa: obozrevatel.com

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: