Costi Burlacu și Corina Țepeș au susținut recent un concert de zile mari la Paris, pe 14 Februarie, în restaurantul „Chez Omenashou”. Cei doi artiști alături de Festiv Band și de alți colegi de scenă mai ajung în alte trei orașe europene în perioada următoare. Diaspora iubitoare de muzică va avea parte de concerte absolut deosebite la Praga, Bruxelles și Frankfurt.

Cei doi artiști și echipa lor muzicală iau toată buna dispoziție și muzica lor și vă dau întâlnire după întâlnire:

7 Martie, la Bruxelles, Belgia

Concertul îi mai are drept invitați pe Stela Botez, Nicoleta Nucă și chiar faimosul Alex Velea. Un spectacol de zile mari!

8 Martie, Praga, Cehia

Este practic o premieră de concert cu artiști din Republica Moldova în Cehia, țara cu mulți conaționali de-ai noștri și cu multe evenimente de calitate. O seară cu muzică bună. momente ertistice, fourchette și dispoziție de sărbătoare.

14 Martie, Frankfurt, Germania

Balul primăverii la Frankfurt – un spectacol absolut deosebit cu melodii frumoase și cu mărțișoare de acasă pentru toți moldovenii stabiliți în Germania. Alături de cei doi artiști vor mai cânta Gabriel Nebunu și Formația ADRI.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#balulprimăverii #hessen @gabi.nebunu @costi.burlacu.corina.tepes

O postare distribuită de Tatiana Jizdan (@tania_jiz) pe

Prindeți-i în orașul în care sunteți, sau pe lângă care vă aflați și petreceți alături de ei o seară de neuitat, întâmpinând primăvara!