Actrița cu peste 400 de nominalizări la premii cinematografice și 149 de câștiguri, superba Meryl Streep a optat pentru o bluză în stil tradițional. Aceasta a fost fotografiată pe 25 august pe străzile din Santa Monica, California.

Meryl Streep, actrița din „Diavolul poartă Prada” ne-a atras atenția pentru alegerea vestimentară pe care a făcut-o săptămâna aceasta. Vedeta a optat pentru o ieșire în oraș cu patrupedul său pentru un stil boho: a purtat o bluză stilizată tip ie, pe care a asortat-o cu o pereche de blugi suflecați, șlapi, chipiu, mască de protecție și o torbă eco.

Foto: footwearnews.com

Paparazzi nu au ratat ocazia și au fotografiat-o, iar imaginile au ajuns rapid în presă. Ne place alegerea ei, dar vouă?

Foto: footwearnews.com

Meryl Streep nu este singura vedetă de peste ocean care a îndrăgit ia românească sau bluzele stilizate, inspirate din portul tradițional românesc. Descoperiți peste 20 de vedete internaționale care au ales această piesă vestimentară valoroasă pentru ședințele foto, filme celebre, evenimente sau ieșirile în oraș. Printre ele se regăsesc Susan Sarandon, Cher, Adele, Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Miranda Kerr, Lana del Rey și multe altele Bluza românească în moda internațională. Vedetele care au îndrăgit IA (Foto 20+)