Muzicianul Sergiu Garabajii a lansat astăzi o lucrare plină de emoție despre renaștere și echilibru, care reflectă întru totul starea sufletească pe care o trăiește în prezent întreaga omenire. Cât de frumoasă este melodia „The Rising of Life”.

Sergiu Garabajii vine cu un dar frumos pentru pasionații de muzică. Artistul a reușit să transpună stări și emoții, în prima sa compoziţie muzicală, în calitate de compozitor, melodie care nu necesită cuvinte pentru a fi înțeleasă: „Uneori mai plouă şi cu tristeţe, dar viaţa merge înainte. Anume în asemenea clipe încolţeşte speranţa… Şi-atunci, cu răbdarea şi căldura dragostei fiecăruia din noi, aceasta ajunge să devină lumină. Lumina schimbă totul! Lumina suntem noi!”

„Necunoașterea sperie, dar este o lecție care, odată ce începe să fie argumentată, structurată, organizată, capătă sens și înțelesuri; nu am ști valoarea binelui fără rău și a calmului fără furtună. Retragerea în sine, introspecția și regăsirea de cele mai multe ori ne fac mai echilibrați și dau noi sensuri ființelor, stărilor și lucrurilor obișnuite. Iar odată cu respectarea și înțelegerea legilor naturii și a celor sociale, acalmia, renașterea și echilibrul vor reveni la valorile lor reale”, susține artistul.

Compozitor și regie: Garabajii Sergiu, animație: Maria Scutaru. Artistul aduce mulțumiri speciale Cristianei Rus care a efectuat aranjamentul melodiei și lui Dan Iacovlev, pentru mixajul audio.

Sergiu Garabajii, fost conducator al ansamblului vocal acapella CrescendoBand. În prezent bursier al fundației regale Margareta a României, activează în calitate de solist vocal și dirijor.

Distribuie articolul: