Ne-am obișnuit cu ținutele de excepție, purtate de Melania Trump la întâlnirile oficiale, dar de această dată aceasta ne-a lăsat mască pe toți. Soția președintelui american Donald Trump, ar fi adus un omagiu Prințesei Diana, prin vestimentația pe care aleasă pentru la recepția oferită la Palatul Buckingham, cu ocazia vizitei liderului american în Marea Britanie. 

Prima Doamnă a Statelor Unite a ales să poarte o ținută „navy”, o combinație cromatică preferată de Prințesa Diana, la întâlnirea în care l-a însoțit pe Donald Trump la Palatul Buckingham, menționează libertatea.ro.

Potrivit Daily Mail, rochia albă Dolce & Gabbana, făcută pe comandă, contrastează cu gulerul de culoare albastră, fiind accesorizată cu o curea în jurul taliei. De asemenea, a purtat o pălărie, o creație a designerului Hervé Pierre, cu o bandă de culoare bleumarin în jurul borului.

Melania Trump a completat vestimentația cu o pereche de pantofi cu toc, realizați de Manolo Blahnik.

Ținuta soției președintelui Statelor Unite pare inspirată de stilul Prințesei Diana, care a purtat „deux piece-uri” în combinația de culori alb-bleumarin la mai multe evenimente publice organizate în anii ’80 și la începutul anilor ’90.

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit l-a primit luni la Palatul Buckingham pe preşedintele Statelor Unite, Donald Trump. Potrivit Agerpres, preşedintele american şi soţia sa, Melania, au sosit la palat cu elicopterul şi au aterizat în grădina din spate. Înainte de a se întâlni cu regina, ei au fost salutaţi de prinţul de Wales, Charles, moştenitor al tronului, şi de soţia acestuia, Camilla.

Întâmpinat cu salve de tun în prima zi din cele trei ale vizitei în Regatul Unit, Trump are în programul de luni un dejun cu regina, apoi ceaiul cu prinţul Charles, la reşedinţa acestuia, Clarence House, iar seara un banchet oficial.

Și Meghan Markle a purtat o ținută ce părea inspirată de vestimentația Prințesei Diana.

SURSA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: