Meghan Markle a participat ieri la un eveniment care-i omagiază pe soldaţii căzuţi în Cel de-al Doilea Război Mondial, eveniment organizat la catedrala Westminster Abbey din Londra în timp ce Kate la fel a participat la un eveniment regal în Londra, desigur Ducesele nu au fost scutele de comparații nici de această dată. 

Ducesa de Sussex l-a însoţit pe Prinţul Harry, îmbrăcat în uniformă de paradă, la o ceremonie în memoria militarilor britanici. Meghan a îmbrăcat un palton gros, navy, prins destul de strâns cu o curea, o pălărie şic purtată pe frunte, o rochie neagră şi cizme înalte, iar părul lung şi bogat  a fost coafat în bucle lejere.

Tot ieri Ducesa de Cambridge a încântat şi ea cu o nouă apariţie stilistică fără cusur. Kate Middleton l-a însoţit pe Prinţul William în cadrul unei vizite la o organizaţie ce luptă împotriva actelor teroriste.Cu această ocazie, ducesa şi-a asortat ţinuta cu cea a soţului ei, şi anume o rochie midi într-o nuanţă de albastru închis, cu o centură de efect, creaţie Emilia Wickstead.

Ca accesorii, Kate a ales o pereche de pantofi negri din lac şi un plic în aceeaşi nuanţă. Ca de obicei, Ducesa de Cambridge a ales să-şi lase părul liber, coafat cu volum.

Noi zicem că ambele ținute sunt eleganta și rafinate, voi?

Distribuie articolul: