Petrecere de zile mari la Palatul Buckingham! Prințul Charles a fost sărbătorit de familie și de regalități din întreaga lume. 

În cinstea moștenitorului său, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a organizat o petrecere de pomină la Palatul Buckingham, de la care nimeni n-a lipsit. Nurorile Meghan și Kate s-au duelat în ținute alese, scrie okmagazine.ro.

Prințul Charles a împlinit, ieri, vârsta de 70 de ani, motiv pentru care toate regalitățile din lume s-au strâns la Londra pentru a-l onora. De la această petrecere n-au lipsit, desigur, fii lui, William și Harry, care au sosit însoțiți de soțiile lor, dar și nepoatele Beatrice și Eugenie, precum și alte rude ale Prințului Charles.

Momentul emoționant al serii a fost cel al discursului Reginei Elisabeta, care l-a descris pe fiul său ca fiind un „moștenitor al tronului dedicat și respectat asemenea tuturor celorlalți din istorie, dar și un tată minunat”. Charles s-a arătat „profund impresionat” de discursul mamei sale, mai ales că e de notorietate că suverana își exprimă rar sentimentele în public.

Un alt moment important a fost cel în care suverana a descris-o pe consoarta fiului său, Camilla, ca fiind ”femeia care l-a susținut” dintotdeauna, oferindu-și astfel aprobarea pentru rolul pe care aceasta și-l va asuma, ulterior, în monarhia britanică – cel de regină-consort.