Cea de-a opta zi a turneului regal pe care Prinţul Harry şi Meghan Markle îl au pe tărâm australian a pus-o din nou pe Ducesa de Sussex în postura de a purta o ţinută datorită căreia a reuşit să atragă toate privirile.

Potrivit okmagazine.ro, La cina la care Harry şi Meghan au fost invitaţi în Fiji în seara zilei de 23 octombrie, Ducesa de Sussex a purtat o rochie albastră mulată care a făcut ca burtica de gravidă să i se vadă perfect.

Ţinuta purtată de Meghan Markle a fost creată de designerul germano-englez Daniela Karmuts.

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor petrece trei zile în Fiji, după care vor pleca în Tonga, iar apoi vor ajunge înapoi în Australia, iar prima seară din Fiji şi-au petrecut-o în compania preşedintelui Jioji Konrote.

Tipul de rochie purtat de Meghan Markle la întâlnirea cu preşedintele din Fiji este unul des întâlnit în rândul celebrităţilor. În trecut, o ţinută asemănătoare au avut şi Kim Kardashian şi Chrissy Teigen când erau gravide.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Toată spuma societății ruse s-a adunat la un bal glamour. 12 debutante celebre și-au etalat cele mai scumpe ținute (Foto)