Meghan Markle plănuiește ca al doilea copil pe care îl va avea cu prințul Harry să se nască acasă.  Mai exact în vila lor din Montecito, pe care au cumpărat-o în urmă cu doar câteva luni când s-au decis să se stabilească în America și să înceapă o nouă viață departe de familia regală. 

Ducesa va aduce pe lume o fiică la începutul acestei veri. Acesta ar fi primul bebeluș regal britanic ce se va naște în America.

Surse din anturajul cuplului spun că Megan își dorește să nască acasă. Totuși, nu este prima oară când Ducesa  își dorește acest lucru

Fosta actriță  își dorea să își aducă pe lume fiul, pe Archie, la Frogmore Cottage din Regatul Unit, casa pe care o împărțea cu Prințul Harry pe când erau seniori regali în Familia Regală Britanică.

Dar, când mai avea o săptămână și trebuia să nască, Meghan Markle a fost dusă la un spital privat din Londra, aducând un fiu pe lume în data de 6 mai 2019, în timp ce Prințul Harry îi era alături. „Planul lui Meghan era să îl nască acasă pe Archie, dar știți ce se spune despre planurile bine stabilite.”, au spus sursele pentru publicația Page Six

„În cele din urmă, medicii au sfătuit-o să meargă la spital și tot ceea ce ea și-a dorit a fost ca Archie să vină pe lume în siguranță. Însă, acum are o casă superbă în California și este cel mai frumos loc unde ar putea să își aducă pe lume fetița.”, au adăugat sursele.

Fosta actriță a menționat în interviu oferit lui Oprah că va naște în această vară, dar nu a oferit mai multe detalii.

Distribuie articolul: