Ieri, Meghan a bifat o nouă apariţie publică, prezentându-se în Birkenheard alături de soţul ei. Cu această ocazie Ducesa ne-a amintit de Prințesa Diana. Aceasta a purta un trench roşu şi o rochie mov, o combinație de culori îndrăgită și de mama lui Harry. 

Apariția Ducesei a fost absolut superbă și a adunat o mulțime de mesaje pozitive și admiraționale. Meghan Markle are cu adevărat ceva deosebit. Nu îi este frică să fie mai îndrăzneață și cu siguranță de asta publicul a îndrăgit-o atât de mult.

Tot la această aparițe am observat din nou că Meghan Markle îți atingere mereu burtica. Ei bine, un psiholog a explicat că Meghan aplică o regulă importantă a maternităţii: stabileşte un contact strâns cu bebeluşul ei nenăscut. Prin mângâiere, bebeluşul se simte în siguranţă şi este în permanentă conexiune cu mama sa. Ba mai mult, obiceiul acesta are efecte pozitive şi asupra mamei. Mângâierea burticii ajută la prevenţia depresiei postnatale.

Vezi și: Ducesa de Sussex a început anul pe tocuri. Nu renunță la pantofii eleganți nici în al doilea trimestru de sarcină

Distribuie articolul: