Potrivit biografului regal Angela Levin, începutul relaţiei dintre Meghan Markle şi prinţul Harry nu a fost tocmai uşor.  În cartea sa: „Harry: conversaţii cu prinţul”, această dezvăluie faptul că rebelul de la Buckingham ar fi avut o idilă cu Sarah Ann Macklin, un cunoscut model, când tocmai începuse relaţia cu Meghan Markle.

Mai exact, aceasta spune că atunci când ducele de Sussex se întâlnea cu Meghan Markle, acesta ar fi cunoscut-o la o petrecere pe Sarah Ann Macklin, un cunoscut model.

„În primele luni de relaţie cu Meghan Markle, Prinţul Harry a ieşit la mai multe întâlniri cu modelul Burberry, Sarah Ann Macklin. S-au întâlnit în cadrul unei petreceri private. Cei doi au vorbit, el i-a luat numărul de telefon şi apoi a bombardat-o cu zeci de mesaje. Dar s-a dovedit că totul a fost o aventură.” 

Meghan Markle şi Harry s-au înţeles, deşi sunt diferiţi. Ea militează pentru un trăi foarte curat şi abia consumă alcool. Din punctul asta de vedere, sunt pe lungimi de undă diferite. Prinţul Harry nu voia să aibă o relaţie serioasă. În plus, se crease şi o confuzie în jurul lui Meghan. Nu se ştia dacă, la vremea respectivă, s-a despărţit sau nu de iubitul cu care a stat 2 ani, chef Cory Vitiello”, susţine autorea, citată de The Sun.

Palatul Buckingham nu a comentat aceste informaţii. Harry şi Meghan şi-a anunţat logodna în luna noiembrie a anului 2017. Cuplul s-a căsătorit în mai 2018 la Capela St. George, iar la începutul lunii mai 2019, cei doi au devenit părinţi pentru prima dată.

Distribuie articolul: