După o lungă perioadă de timp în care a stat departe de apariții în public, Meghan Markle şi-a sărbătorit ziua de naştere cu o filmare postată pe site-ul organizaţiei ei caritabile, Archewell.

Ieri, când Ducesa de Sussex a împlinit 40 de ani, aceasta a postat un video simpatic filmat în reşedinţa ei şi-a Prinţului Harry din Montecito, prin care a lansat o nouă iniţiativă caritabilă: spirjinirea femeilor care şi-au pierdut locul de muncă din cauza pandemiei. În acest video în care a apărut, prin Zoom, şi actriţa Melissa McCarthy, o bună prietenă de-a lui Meghan, avem ocazia să o vedem pe soţia lui Harry pentru prima data după naşterea micuţei Lilibet Diana, în urmă cu două luni.

„Pentru că împlinesc 40 de ani, cer unui număr de 40 de prieteni să doneze 40 de minute din timpul lor pentru a ajuta la iniţierea unei femei înapoi în forţa de muncă”, a declarat Meghan în intervenţia sa filmată. Îmbrăcată într-o ţinută casual în tonuri de alb, Meghan a fost filmată la biroul din livingul casei sale, cu unul dintre câinii familiei în fundal, aşezat pe-o pernă.

Chiar şi Prinţul Harry şi-a făcut, la un moment dat, apariţia în filmare, în plan depărtat, jonglând cu nişte mingi de tenis în curte. Cu această ocazie, am putut vedea şi stilul în care este decorată casa celor doi din Montecito, în tonuri nature, deschise la culoare, cu materiale de calitate precum piatra sau lemnul masiv.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: