Scandalul dintre Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle, nu se va fi încheia prea curând. În cadrul unei emisiuni TV, acesta a lansat noi acuzații dure la adresa fiicei sale, însă, în același timp, el a susținut că o iubește indiferent de greșelile pe care le-a făcut.

În cadrul interviului pe care i l-a acordat prezentatorului Dan Wootton de la GB News, Thomas Markle a susținut că nu a mai vorbit cu fiica lui din 2018, însă, i-a trimis flori de curând, când aceasta a împlinit 40 de ani.

Foto: digi24

Totodată, el a acuzat-o pe ducesa de Sussex că n-a fost sinceră în interviul pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey.

„S-a schimbat mult, nu mai e fiica pe care o știam eu. Fiica mea are mai multe de oferit”, a declarat el.

Întrebat dacă Meghan a spus adevărul în interviul pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey, tatăl ducesei de Sussex a afirmat cu tărie: „Nu, a mințit. Ea minte de ani de zile, minte în legătură cu diferite lucruri. A mințit chiar și despre arhiepiscop. Cum să spui că, de fapt, te-ai măritat cu trei zile înainte de nuntă când nu s-a întâmplat așa ceva”, a mai spus el.

Întrebat dacă ea a fost întotdeauna capabilă să mintă, Thomas a precizat: „Nu, nu. Eu cred că soțul ei și prietenii lui au schimbat-o”, a mai precizat el, adăugând: „Îmi iubesc fiica, însă, nu întotdeauna sunt de acord cu ceea ce face”.

Sursa: peroz.ro 

Distribuie articolul: