Meghan Markle, rebelă și independentă, iarăși a încălcat protocolul regal și a votat pentru noul președinte al SUA. Chiar dacă familia regală nu participă la astfel de evenimente femeia a încălcat toate tradițiile de secole și a oferit votul său. 

Meghan Markle a devenit parte a familiei regale în anul 2018, când s-a căsătorit cu prințul Harry. Fosta actriță într-un timp record a obținut un statut al unei femei rebele, care își permitea multe lucruri, pe care familia regală le refuza. De exemplu să-și facă manichiura în culori aprinse și să nu poarte colanți la evenimente oficiale.

La începutul acestui an, Meghan și Harry au anunțat că renunță la titlurile regale și că nu vor mai obține resurse financiare de la stat. Inițial, cuplul trebuia să locuiască în Canada, dar într-un final s-au stabilit în SUA. Și indiferent că ei au refuzat să fie parte a familiei regale, majoritatea în continuare îi consideră parte a acesteia.

Ducii de Windsor nu intervin în politică și, prin urmare, nu iau parte la alegeri. Dar aceștia sunt ducii de Windsor, și aceasta este Meghan Markle, care a urmărit întotdeauna cu interes situația din țara sa natală.

„La fiecare patru ani nouă ni se spune unul și același lucru, că acestea sunt cele mai importante alegeri. Așa și este. Atunci când votăm, valorile noastre se transformă în realitate, vocile noastre sunt auzite. Votul vostru este o reamintire că sunteți importanți și meritați să fiți auziți”, a menționat Meghan într-un interviu pentru ABC.

Nu putea să nu participe la alegeri și și-a exercitat votul prin intermediul poștei electronice, la fel cum au procedat și alte vedete. Preferințele sale politice desigur că nu le-a afișat, dar deja toți sunt la curent că nu a votat în favoarea lui Trump.

Oficial, Meghan are o singură legătură cu familia regală, faptul că este căsătorită cu nepotul reginei. Și totuși, ea se consideră prima persoană din familia regală care a participat la alegerile pentru președintele altei țări. Reprezentanții regali până când nu au comentat acest fapt, dar familia totuși se gândește că aceasta este o încălcare. Încă nu se cunoaște cum vor evolua evenimentele.