Vineri, 4 iunie, Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinții unei fetițe. Micuța a venit pe lume la Santa Barbara Cottage Hospital, din California. Aceasta s-a născut cu o greutate de aproximativ 3,5 kilograme.

Cuplul și-a numit fiica Lilibet Diana Mounbatten-Windsor, în onoarea străbunicii, regina Elisabeta a II-a, care în copilărie purta numele Lilibet, și a bunicii micuței, prințesa Diana.

„Suntem încântați să anunțăm că prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa Sussex, au o fiică, Lilibet „Lily” Diana Mounbatten-Windsor. Mama și copilul sunt sănătoși și deja sunt acasă”, s-a scris în declarația oficială.

Despre faptul că Meghan Markle este însărcinată s-a aflat de ziua îndrăgostiților – 14 februarie. Cu această ocazie, cuplul a publicat o fotografie în alb-negru, în care ducesa de Sussex apare cu burtica rotunjită.

„Cel de-al doilea copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle este al 11-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a și este al optulea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit”, notează libertatea.ro

Meghan și prințul Harry mai au împreună un băiețel de un an și 10 luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Foto: weheartit