Ducessa de Sussex și-a sărbătorit ziua de naștere în această duminică. Pe 4 august ea a împinit 38 de ani, iar urările din partea Prințului Harry, precum și din partea Ducelui și Ducesei de Cambridge nu au întârziat să apară, notează elle.ro.

Meghan Markle a împlinit pe 4 august, 38 de ani, iar cu această ocazie mesajele din partea membrilor familiei regale nu au întârziat să apară.

Prințul Harry i-a transmis un mesaj adorabil pe Instagramul lor comun, @sussexroyal.

„La mulți ani soției mele incredibile. Îți mulțumesc că mi te-ai alăturat în această aventură! – Cu dragoste, H”, a scris acesta în descrierea imaginii publicate. Fotografia a fost făcută în Tonga, în turneul regal de toamna trecută, după ce Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că vor deveni părinți.

Kate Middleton și Prințul William i-au transmis, de asemenea, un mesaj Ducesei de Sussex. Pe contul @kensingtonroyal a fost publicată o fotografie din 2018 de la slujba de Crăciun, alături de un mesaj special, „Îi urăm Ducesei de Sussex la mulți ani fericiți astăzi!”.

Această postare arată încă o dată că Ducele și Ducesa de Sussex au o relație bună cu Prințul William și Kate Middleton în ciuda tuturor zvonurilor apărute despre posibile conflicte. Cei patru au apărut împreună în public de curând alături de copiii lor, lucru care demonstrează cât de bine se înțeleg aceștia.

Meghan a primit urări și din partea Prințului Charles și a Ducesei de Cornwall. Aceștia au publicat pe contul Clarence House o imagine cu Ducesa, alături de mesajul „La mulți ani fericiți Ducesei de Sussex”.

dinsta

Un mesaj similar a fost postat și pe contul familiei regale, @royalfamily, aici fiind postată o imagine cu Meghan Markle și Prințul Harry, fotografia fiind făcută în Londra, în cadrul unui meci de baseball.

SURSA

Vezi și: Meghan Markle, guest editorul Vogue. Pe coperta revistei apar femeile pe care le admiră, inclusiv TU (Video)