Se știe că soții au decis să doneze o parte din banii obținuți prin difuzarea ceremoniei de la nunta sa în scopuri caritabile. Chiar dacă aceștia au rupt toate legăturile cu familia regală, nu înseamnă că ei nu vor susține Marea Britanie în continuare.

Sursă: woman.ru

Ei au decis să doneze 90 de mii de lire sterline, primite pentru difuzarea ceremoniei de la nuntă, organizației Feeding Britain. Banii vor fi utilizați pentru a oferi hrană copiilor în timpul pandemiei. Ducele și ducesa l-au contactat pe arhiepiscopul Canterbury, care este șeful fundației caritabile, și și-au exprimat dorința de a transfera fondurile. Apropo, el a fost cel care a ghidat nunta cuplului în 2018.

Sursă: woman.ru

„Ducele și ducesa au discutat recent cu arhiepiscopul și au fost impresionați de modul în care Feeding Britain ajută cetățenii în timpul pandemiei. Au avut amintiri deosebit de plăcute după o vizită la un supermarket local din Birkenhead. Au fost impresionați de generozitatea și mila tuturor celor care au lucrat acolo și i-au ajutat pe ceilalți. Sunt bucuroși că organizația poate garanta că banii vor merge la o faptă atât de bună”, citează reprezentantul cuplului din publicația britanică Hello!

Reamintim că prințul Harry și Megan Markle, împreună cu fiul său Archie, s-au mutat mai întâi în Canada, apoi în Statele Unite. Acum, locuiesc în Los Angeles, unde s-a născut și a crescut Ducesa de Sussex.

Sursă: woman.ru