Motiv de sărbătoare pentru celebrități. Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit după un an și jumătate de relație. Vedetele au împărtășit vestea bună pe rețelele de socializare.

Actrița, în vârstă de 35 de ani, a postat un videoclip în care ea și Colson (numele real al muzicianului) stau în curte înconjurați de multe lumânări, apoi el îngenunchează și își cere iubita în căsătorie. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Megan Fox (@meganfox)

„În iulie 2020, ne-am așezat sub acest copac și ne-am promis iubire. Nu știam că vom avea parte și de durere și de fericire într-o perioadă atât de scurtă. Nu știam ce fel de muncă și sacrificiu ne va cere această relație. Un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut împreună prin iad, dar și prin rai, m-a rugat să mă căsătoresc cu el și eu am spus da”, a scris actrița. 

Muzicianul, în vârstă de 31 de ani, a împărtășit și el vestea bună: a postat un videoclip care arată de aproape inelul de logodnă al lui Megan, creat special pentru ea de Stephen Webster. „Am combinat două pietre: un smarald (piatra ei) și un diamant (piatra mea), care sunt atrase una de cealaltă de vârfuri magnetice, ca două jumătăți ale unui suflet, formând o inimă care simbolizează dragostea noastră”, a scris Colson sub videoclip. 

El a mai menționat că a făcut propunerea „sub aceleași ramuri sub care s-au îndrăgostit” și a decis să se întoarcă în același loc pentru a-i face cererea în căsătorie. 

Megan Fox și Colson Baker s-au cunoscut în mai 2020 în timp ce filmau drama criminală „Midnight in the Grain Field”. Pentru actriță, aceasta va fi a doua ei căsătorie, din 2010 până în 2020, a fost căsătorită cu actorul Brian Austin Green, cu care are trei fii. Muzicianul nu a fost niciodată căsătorit, dar are o fiică de 12 ani.

Sursa: meganfox

Citește și: Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează. Au fost 16 ani împreună (Foto)