Megan Fox, în vârstă de 35 de ani, și iubitul ei, Machine Gun Kelly, în vârstă de 31 de ani, au participat la o ședință foto comună, pentru revista „GQ Style”. Aceștia și-au impresionat fanii prin ipostazele lor incendiare. Megan Fox a apărut chiar și goală în unele fotografii. Un cuplu cu adevărat curajos.

Megan Fox  apare complet goală, cu câteva accesorii sexy, și cu un pistol în mână. Machine Gun e încălțat cu o pereche de cizme din piele înalte și este îmbrăcat cu un palton.Vedetele sunt împreună deja de un an și jumătate. Ele au oferit și un interviu publicației, unde au vorbit despre relația lor și totodată, au recunoscut că ambii suferă de tulburări psihice.


Artista a spus că suferă de o tulburare dismorfică a corpului, adică este foarte preocupată de aspectul ei și nu-și poate percepe în mod adecvat propriul corp. Vedeta încearcă de fiecare dată să corecteze defectele inventate chiar de ea. Această tulburare poate provoca anxietate și suferință.

Iubitul lui Meghan însă, a recunoscut că suferă de tulburări de stres post-traumatice, pe care le-a numit depresie. Aceste stări sunt consecințele copilăriei și a problemelor din trecut legate de droguri.


Ambii parteneri se susțin reciproc. Megan a adăugat că relația lor este destul de intensă, și că ei au reînviat, atunci când s-au întâlnit. „Aceasta este o relație foarte intensă”, a mai spus Megan, fiind completată de iubitul ei: „Cu noi este extaz și agonie. Nu vreau să creadă lumea că relația noastră este perfectă. Nu am zis degeaba că este cea mai întunecată poveste”.Vă amintim că înaintea acestei relații, Fox era căsătorită cu Brian Austin Green, împreună au avut zece ani de căsnicie și au trei fii comuni.

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: